Најубава и најискрена насмевка: Бебе се смее на глуварче (видео)

Сподели со своите пријатели

Таткото Том Флечер и неговиот син Баз се само доказ дека за среќа е потребно многу малку. Шетајќи се низ зелена ливада, таткото и синот се смеат повеќе отколку било кој милионер на своите заработени пари со едно обично глуварче.

Loading...

Размислете за тоа што всушност ве прави среќни и поминувајте повеќе време со семејството.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *