Најсвирепите убиства во Куманово во 60ите години на минатиот век (ДЕЛ 1)

Во текот на шеесеттите години на минатиот век во Куманово и околината биле извршени низа грозоморни убиства. За нив податоци најдовме во богатата архива на некогашниот „Наш весник“ и дел од нив ви ги пренесувам сега, шест децении подоцна. Loading… За делод нив навистина треба да имате „силен желудник“, затоа … Continue reading Најсвирепите убиства во Куманово во 60ите години на минатиот век (ДЕЛ 1)Прочитај повеќе