Најсвирепата стражарка на Хителр ги бичувала затворениците и мастурбирала над нив (видео)

Сподели со своите пријатели

Ирма Грес била стражарка во Аушвиц, службеничка на Хитлер, а и го дале прекарот Хиена. Сакала да спроведува казни со бичување, а често мастурбирала над повредени Евреи.

Loading...

Ирма била ќерка на Алфред Грес, млекар и Берта Грес, родена е во 1923 година. Според ова таа доаѓа од семејство кое било приклонето кон душевни заболувања. Нејзината мајка изввршила самоубиство така што испила хлороводородна киселина кога дознала дека нејзиниот маж имал афера со локална собарка.

Тоа не било здраво детство за Ирма. Таа го напуштила школувањето во 1938 година, на 14 години и дефинитивно не била многу интелигентна и константно ја малтретирале на училиште. Како резултат на тоа, таа се приклучила кон женската нацистичка младинска организација „Лига на германски девојки“. Ова довело до тоа таа да стане Есесовски стражар во 1942 година.

562b293f-17e8-4d43-8815-454d0a0a0a64-irma-gres-718x446

Помалку била и срцекршач во своето време, имала многу љубовници во кампот. Ирма еднаш останала и бремена од нејзин љубовник, па натерала хирург затвореник на и направи нелегален абортус.

Но, тоа не е динствена работа на која ги присилувала затвореници. Ирма била крвожеден див човек, сакала да спроведува казни со бичување. Ништо чудно, нели? Но, таа ги бичувала затвореници по гради додека кожата не им се отворела.

562b293d-8c28-4583-8611-454d0a0a0a64-hitlerova-strazarka

Грес потоа ги праќала затворениците до медицинскиот одел каде мастурбирала додека медицинската сестра им ги третирала раните. На крајот на војната била уапсена и и било судено.

Loading...

Во текот на судењето биле изложени и други ѕверства кои ги направила Грес. Преживеаните дале доволно докази за ладнокрвните убиства и гротесните мачења. Едно од нив било тоа што своите тренирани и изгладнети лучиња ги пуштала на затвореници.

По судењето кое траело 53 дена, Грес е осудена на смрт со бесење на 22 години.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.