Најсурова шала – пуцав у људи с’с снајпер па ги живи ставив у ковчег (видео)

Сподели со своите пријатели

Не само што ќе пуцав с’с снајпер у вас и ќе ве толко убедив дека пуцале стварно да почнете да бидете хистерични док сви около вас бегав и вриштив, него некој ќе ви вика и брзу помош.

Loading...

Брза помош ќе дојде ќе ве стави у комбе, ќе ве замотав, ќе ве ставив у ковчег, а ви сте цело време живи и вриштите. На крај само к’д ќе ви кажев дека било шала не ни е јасно дали се смеев од шок или стварно ги е нешто смешно овдека.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.