Најсмешни новинарски гафови за 2015 годину емитувани у живо (видео)

Сподели со своите пријатели

Сви сакамо вести да идев у живо, ама не само због тој што у даден момент може да се информирамо за тој што се дешава, него и због новинарски грешке.

Loading...

Како изгледа тој у светски рамке можете слободно да видите и да се насмеете, док не стигнев и македонски.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.