Најоргиналан знак за забрането пушење (фото)

Сподели со своите пријатели

Немате видено до с’га овакв суров знак, дека не треба да пушите затој што пумпице су скупи, а ваш живот е и онакој безвредан.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.