Најнова хорор епизода од серијал ”Кловн убица” (видео)

Сподели со своите пријатели

За да се гледав сцене од скриену камеру насловена како ”Кловн убица”, треба или да си психпатски настроен или да си флегма, и да буљиш у екран ради реда.

Loading...

Еве што ни приредуе кловн у најнову епизоду која се појави на Јутјуб на 25 јуни.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.