Најголемиот питбул во светот стана татко на најскапите кутриња (фото+видео)

Сподели со своите пријатели

Поради рекордната големи на својот татко, осум мали питбула веќе имаат ознаки на ушите кои ги сместуваат во групата заштитени кучиња.

Loading...

Хулк, најголемиот питбул во светото, кој е тежок неверојатни 76 килограми, неодамна стана татко. За неговите осум наследници постои голем интерес, па затоа е одредена и висока цена за нив.

Кутрињата моментално живеат со сопствениците на Хулк, Марон и Лиса гренан во Вајт Маунтинс во Нов Хемпшир. Вредноста на овие преслатки кутриња се проценува на неверојатни половина милион долари.

Нивната цена е толку висока поради тоа што тие кога ќе пораснат ќе можат да бидат кучиња за обезбедување и едни од најголемите кучиња од оваа раса со оглед на големината на нивниот татко.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.