Најголеми брукања од теретану имав над 30 милиона прегледа (видео)

Сподели со своите пријатели

Много људи сакав да стоив пред огледало и да вежбав, а некои посебно сакав да се фалив с’с тој што вежбав, па правив слике повише него снашка на свадбу.

Loading...

Овој ви е видео у кое ќе ги видите најголеми брукања од теретану, а они само су сакале да се пофалив дека су некои си билдери и дека знаев да вежбав, ама…


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.