Најбоља ракија – у лопату се крие (видео)

Сподели со своите пријатели

Досаѓа ти жена дома дека само седиш пред ТВ и пиеш, дрнда ти нон – стоп, па, за да скратиш муке, отидеш у башчу као да работиш нешто, и заебеш гу жену сас ракију што се цеди од лопату.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.