Надвор е жешко – оладете го пијалокот за две минути (видео)

Сподели со своите пријатели

Колку е пожешко надвор, толку повеќе се зголемува потребата од ладни пијалоци, кои не секогаш се ладни и свежи.

Loading...

За да го постигнете ефектот на ладен пијалок во две минути, измешајте мраз и кујнска сол и угаснете ја летната жед.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.