На сваку слику на ќерку му, он прави пародију (фото)

Сподели со своите пријатели

Може да се каже дека е овој шампион од татка, што сигурно не га мисли његова ќерка, затој што на сваку слику што она гу објави на Инстаграм, татко ву направи пародију и гу јавно исмејуе.

Он е моментално доста популаран и жива легенда по интернет, а погледнете и зашто.

foto: Instagram/Chris Martin 

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.