На српски начин: Сечи мајсторе, ама пази на “алат” (видео)

Сподели со своите пријатели

Неплатени сметке за струју, исечени кабли, извршители, ќор т’мнина. Тој су тија симптоми од кои страда цел Балкан.

Loading...

Народ не е крив, пошто некад, стварно не се стиза све да се подмири, поготово к’д се работи за социјални случаи.

Еве како се сечење на струју решава на српски начин.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.