На сликата изгледа како човек – но само на прв поглед (видео)

Сподели со своите пријатели

Тоа што Украинецот Алкаш Палагниук креира со чекан и клинци е неверојатно. Потребни му биле 8 дена и 24 километри јаже за да го направи ова ремек дело.

Loading...

Резултатот едноставно ќе ве остави без зборови, а Украинецот стана права ѕвезда на интернет.

Погледнете го видеото и споделете го со пријателите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.