На прв школски д’н татко му га доведе с’с тенк у школу (фото)

Сподели со своите пријатели

Нормално све овој се дешава у Русију, к’д еднога од ученици у Доњецк, татко прв д’н од школску годину га вози с’с тенк до пред школу. Никој од школу и не бија превише засекиран за тој, а школски другари не дете искористиле па се сликале до тенк.

Loading...

tenk2

Цела дешавка ги била симпатична и на други родители, што може да се закључи и од приложени слике.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.