На овуј бабу, унуци не смеев да ву кажев дека не су гладни… (видео)

Сподели со своите пријатели

Ни мање ни више, овај бакица има 81 годину, и како врх на све тој, она га влече авто с’с зуби без проблем.

Loading...

За 38 секунде, она пројде 2 метра. Нешто што е невероватно не само за 80 године, него и за човека е реткост да може да га направи овој.

На овуј унуци не смеев да ву кажев дека не су гладни, иначе ќе ги влече до фриждер и назад, без проблем.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.