На овија идиоти прошлу годину им се смееше цел свет (видео)

Сподели со своите пријатели

Невероватно е што све може да им истекне на људи, а сви што имав интернет су свесни на тој и слободно може да се дојде до факт дека „Само две работе су бесконечни – људска глупоќа и свемир, ама за второво ми не смо сигурни“, а ако га гледате овој видео нема да бидете и ви.

На прошлу годину им се сви смејасва, а ќе им се смеев и у овуј.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.