На њима не им е забавно да трпив бол, ама ви слатко ќе се насмеете (видео)

Сподели со своите пријатели

Пренасамо ви још едну компилацију од „фејл“ на недељу. Знаемо дека недеља е за одмарање, па зашто и да не се насмеете на туѓу глупоќу.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.