На мој знак: Палииии (видео)

Сподели со своите пријатели

Руски војник дава наредбу на токи – воки да почне паљба од ракетан систем т.н ПЛАМЕН, т.е домет ”земја – земја” од 120 милиметра,  и без заштиту на уши, оди си покрај ракетни систем како да  е тој ваздушна пушка.

Loading...

Чудно е малко како војник гу дава наредбу без грам резерву, и стои ладно док на небо сева киша од ракете.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.