На кого првин би помогнале – на самохран татко или на наркоман? (видео)

Сподели со своите пријатели

Во социјалниот експеримент снимен на улиците во Њујорк, млад ентузијаст се обиде да дојде до одговор за тоа, како и на кого прво би помогнале случајните минувачи, т. е на самохран татко со дете или на корисник на дрога.

Loading...

Зачудувачки, но, случајните минувачи даваа многу повеќе пари на корисникот на дрога и алкохол, отколку на самохраниот бездомен родител.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.