На интернет наручила астал, стигнале ву рибе (видео)

Сподели со своите пријатели

Фамилијарна жена си наручи на Е-бај да ву стигне стаклено асталче, а Кинези се збунив па ву пратив, ни мање ни више, него четрсе кесе сас аквариумски рибе.

Loading...

Па бш фино, барем док си пловив рипчиња по стан, ќе се шири позитивна енергија.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.