На девојка од Сараево не можат да и го извадат дезодорансот од половиот орган

Сподели со своите пријатели

Лекарите се обиделе да го отстранат страното тело од организмот на девојката, но и покрај сите напори тоа не им одело.

Loading...

Девојката била задржана во болница, а освен што се посрамотила, ќе биде и подвргната на оператифен зафат за да и се одстрани дезодораност.

Инаку, ова не е прв случај на девојка, но и мажите се задоволуваат со предмети кои немаат таква намена.

Неодамна имало случај кога на девојка од вагината и извадиле компир, а бизарно е тоа како истиот завршил таму.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.