На 97 године на овуј бабу не ву е проблем да се пентери по дрва (видео)

Сподели со своите пријатели

Да к’д слушнете стварно колко године има, почудите се што е жива, ама к’д ќе слушнете дека она с’с тија године прави нешто што помлади од њума се жалив дека не можев е тој е веќ да се изненадите.

Loading...

Она с’с њојни године може да се пентери по дрво.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.