Муж за пример: Мерак га он лично да провери дали му е жена трудна (видео)

Сподели со своите пријатели

Жена се пожалила на мужа дека ву касни веќ две недеље, и отиде у тоалет, арно ама, забрави да пушти воду, и туј почнује цела истрага на мужа, дали е трудна или не.

Loading...

Искрено си кажује човек…

За овуј трудноќу, ја сакам да гу соопшту радосну вест.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.