Мушко искуство сас танга гаќе – болно и тешко (видео)

Сподели со своите пријатели

За да сфатив како ги е на жене што носив танга гаќе, троица мужи донасав одлуку да носив тангу од сабајле до вечер, и судејќи по коментари, они јавно признавав дека никад у живот не су имале толко лошо и болно искуство.

Loading...

Танга гаќе според мужи е добра за идење у тоалет, ама не и за задњицу, пошто како што викав, имав осеќај дека нешто ги нон – стоп сече на средину.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.