Мрза влада у свет (галерија)

Сподели со своите пријатели

Ако не можеш сам да си гу направиш работу и живот подобри, друг нема да може па ич. Еве неколко генијалци што делумно успејале да се снајдев да си направив услугу сами на себе.

Loading...

Некој вика дека су превише мрзе, а они викав: “снајди се па живи”.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.