Може ли некој за паре да ви гу целива девојку? (видео)

Сподели со своите пријатели

Грегори Мамурин има ново провокативно видео како социјалан експеримент, при што на млади парови им нуди паре како замена за размену на бакнежи сас понежан пол.

Loading...

Што ќе се дешава после, останује да видите сами и да се запрашате едну работу, а тој е, куде отиде човеково достоинство?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.