Можда су Руси луди, ама Русинке су бетер (фото)

Сподели со своите пријатели

Е овој доба на селфи сликање и сву технологију верувале или не титулу за најбизарно сликање иде у руке на Русинке.

Дали у недостатак на идее или кој знае што, овија Русинке направиле невероватно чудни слике и исти ги поставиле на интернет.

К’д ќе погледнете како они позирав и куде све се сликав и мислив дека су заводљиви ќе останете у дилему што е прикладно да се направи дали да се смеете, дали да заплачете од муку.

Сакала е да га ориба купатило, ама предомислила се па се сликала, а другачка ву од десну страну не видела с’лнце с’с године.

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823467

Не се знае тачна поента на слику, иако е помалце перверзњачка ваљда

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823463

Срце у Дунавка стил и прљави стапала

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823461

Што ли тражи тепих на ѕ’д и тоалет у руке?

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823459

Тепих на ѕ’д, тепих на кревет, па још и ако знаете да направите шпагу тој е веќ совршена фотографија

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823457

Заводљиво нема што

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823455

Превише романтични филмови

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823453

К’д девојка испадне ѓубре, ама буквално

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823451

Како никој до с’г да не се е сликаја у каду

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823449

Како риба на суво

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823447

Елоууу бичееес

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823445

Дали пие сок на растварање?

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823443

Дете иди бре дома

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823441

Чижме су најважан дел од цел аутфит

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823439

Новогодишна атмосфера

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823437

Мајка Русија

ruskinje-hitovi-foto-sadanduselesscom-1452708773-823435


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.