Можда е боље да не добиеш џек пот (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечко ву спреми на девојку фину зезанцију, л’жајќи гу дека су гу добиле премију на Еуро Џек Пот.

Девојка потресена заради голему суму на паре, пада у несвес и туј почнуе драма.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.