Морбидно: Кловнови – убице вадив памет на људи низ Лас Вегас (видео)

Сподели со своите пријатели

Група „DM Pranks“ е позната по свои морбидни зезанцие, ама стварно морбидни. Ако овакво нешто правив на некога што има слабо срце човек може да си умре на лице место од стра.

Loading...

Сцене су како од хорор филм, такој да ако се плашите не гледајте, ако се ипак одлучите да гледате можете да имате фобие од кловнови.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.