Морбидна сцена: Негователка крвнички тепа 84 – годишна старица (видео)

Сподели со своите пријатели

Најмена негователка задолжена да се грижи за 84 – годишната баба Хоуп Шеферд, пред истражните органи после овој злочин, излегла со исказ дека бабата ја навредувала и и` фрлила измет во лице што ја натерало негователката вака да постапи со немоќната баба.

Loading...

Што мислите вие?

Дали оваа корпулентна негувателка не е ментално болна личност?

Што би и` направиле,  да дознаете дека некој вака ја тепа вашата баба?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.