Момент на спасување на три животи со селфи – стап (видео)

Сподели со своите пријатели

Семејство од Америка од обичен ден на плажа, доживеале кошмар, откако насред капење, одеднаш ги повлекла морска струја, која можела да биде кобна ако едниот од членовите, во случајот ќерката со себе немала селфи стап.

Loading...

Сите тројца членови успеале да се спасат од сигурно давење, а целата драма била снимена, откако таткото на градите имал закачено гоу – про камера.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.