Момент к’д експлодира камион пун с’с измет (видео)

Сподели со своите пријатели

На улице на Москву се десија малце необичан момент к’д камион пун с’с фекалие експлодираја чекајќи на семафор. Летеја измет на сви стране, а тој е дефинитивно најгадна несреќа што ги е снашла сви у близину.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.