Момци на скејтборд развисва брзину од 100 км/ч (видео)

Сподели со своите пријатели

Храбар ама и помалко луд потег на троица момци да се спуштив низбрзо качени на скејтборд, сас брзину од 100 километра на саат.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.