Момче се јавува во итна помош: Извинете, колку е 16 минус 8? (видео)

Сподели со своите пријатели

Мало четиригодишно момче, следејќи ги советите на својата мајка да повика 911 ако има проблем кога е сам, соочувајќи се со тешкотии да ја реши задачата по математика, лежерно се јавува и, нормално бара помош.

Loading...

Момчето кое бара помош да реши задача со одземање, и не знае дека тоа е број за итна медицинска помош.

Еве како течеше разговорот со љубезниот персонал на 911.

https://www.youtube.com/watch?v=G0iXEIpgzNk


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *