Младожења прави салто – невеста пада како покосена (видео)

Сподели со своите пријатели

Невеста и младожења улазав у салу, почнује свадбен танц и атмосфера од ед’н пут, искача од контролу.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.