Мести се за селфи мачке на „Фејсбук“ да ме видив (фото)

Сподели со своите пријатели

Дека мачке сакав селфи ни на крај памет не би ни паднало, а дека можев да испаднев толко генијални фотке с’с њима исто не смо знале.

 

Loading...

macke-selfi-08

 

Нормално дека некој се зеза и такој ги местив, ама у свак случај изгледа много интересно.

Macke-selfi-06


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.