Мењање пелене е ноќна мора на свакога татка (видео)

Сподели со своите пријатели

Постоив родителски обврске кои уопште не су едноставни, а поготово ако имате осетљив жељудник, а бебе се искакало и треба да му се сменив пелене.

Таква судбина га снашла овога татка, кој се суочи с’с проблем при мењање пелене, он е ваљда прилично гадљив, ама затој мајка е прилично голема сеирџика па све снимила и се смее.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.