Мечку стра, тебе не – ама буквално (видео)

Сподели со своите пријатели

Дали сте гу слушнале некад онуј изреку ”Мечку стра – тебе не”?

Loading...

Ако не сте гу, еве ви прилика да видите од куде води потекло.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *