Маж се обиде да носи штикли цел ден – и згреши (видео)

Сподели со своите пријатели

Феноменот на носење високи потпетици е ексклузивно право на жените. Или барем досега беше така.

Loading...

Млад Американец, во обид да го долови чувството да бидеш поткренат за 15 см од нивото на земјата, се реши да помине цел ден во штикли, и така да добие одговор за тоа како се чувствуваат жените кои преферираат ваков вид обувки.

Тој ги облече штиклите пред тргнување на работа, и еве како заврши неговиот ден.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.