Мартинијан и Мартија ќе настапат на штипска Пастрамалијада

Сподели со своите пријатели

Мартинијан Кириловски и Мартија Станојковиќ ќе настапат на овогодинешното издание на штипскиот фестивал Пастрамалијада 2016, покрај Здравко Чолиќ како главна музичка ѕвезда на вечерта.

Десетатта по ред штипска Пастрамалијада ќе се одржи од 16 до 18 септември на добро позната локација како и до сега, од расрксницата Дујле до Камени мост, а во организација на Општина Штип.

Меѓу останатите кои ќе настапат се и „Ју група“, Ристо Самарџиев, „Рибља Чорба“ и Александра Јанева.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.