Мама ву гу запали косу и си заработасва над 700.000 прегледи (видео)

Сподели со своите пријатели

Да не знаеш кој е поулав дали они што палив косу, дали тија 700.000 душе што га овој гледале и ставиле лајкови.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.