Малолетни бандити оперирав у сред бел д’н низ Рио де Женеиро

Сподели со своите пријатели

Рио де Женеиро е мора да признаете меѓу поубави градови кој много туристи га посетуев због привлачни природни лепоте и знаменитости, а с’га ќе се одржив и Летни олимписки игре.

Меѓутим, ако некад пут ве нанесен у овј убав град водете си ред, тамо мора да се пазите и да отворите четири уци на свак ќош затој што владав малолетнички бандити кои можев да ве опљачкав у сред бел д’н и ич нема око да им трепне нити некој ќе се замара да ви помогне.

Ако не веруете погледнете га овој видео и ќе ви се разјасни на кој принцип функционирав овија људи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.