Мало девојче од Кину има стварно необичан талент (видео)

Сподели со своите пријатели

На шоу ”Кина има талент”, мало девојче демонстрира несвакодневан талент на хипнотизирање на животни.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.