Малце лиже он, малце змија (видео)

Сподели со своите пријатели

Едноставно и двоицата сакав лижавчиња, али мора да признаемо малце чудан начин на кој он ужива у лижање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.