Малце е незгодан к’д сакате да га сликате (видео)

Сподели со своите пријатели

Сигурно си е мислија какви су овија ненормални што сакав да ме сликав овакој неспремнога и прљавога па се одлучи да ги нападне људи што сакасва да га сликав у националан парк у Јужну Африку.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.