Малце дежурство, малце спање (фото)

Сподели со своите пријатели

К’д дојде с’н на очи, не прашује дали си доктор, сестра или матичан гинеколог. Умор си га прави свое, и тело едноставно мора да направи малу паузу.

Loading...

Твитераши направиле целу колекцију на доктори и сестре куде спиев на работно место, и добро е што не су дошле куде нас, пошто нема да најдев ништо од стра од Министра Тодета.

 

Loading...

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *