Малата Лана воодушеви со изведба на песната ”Ѓелем, ѓелем” (видео)

Сподели со своите пријатели

Фановите на шоуто ”Пинкове звездице” веќе знаат која е Лана Стаменковиќ, и како со својот глас, таа секогаш успева да го воодушеви жирито на познатото детско шоу.

Loading...

На својот последен настап, малата Лана настапи со песната „Ѓелем, ѓелем“, притоа водушевувајќи го и жирито, и публиката која ја обожува малата шармерка.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *