Мала доза на руски бизарни фотке (галерија)

Сподели со своите пријатели

Нема потреба да давамо увод у галерију што ќе следи. Руси су тија што су, и руска бизарност и начин на живот е нешто што може да се види само тамо и само на овековечени луди моменти.

Loading...

 

Loading...

Loading...

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.