Мал курс по словеначки јазик и може да се „згазите“ од смејање (видео)

Сподели со своите пријатели

Работи се за дел од серију „Андрија и Анџелика“, али има стварно комични делови, па такој овј мал курс по словеначки јазик може да ве насмее и да ви га разубави д’н.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.